Skip to main content

Wonen aan de
Heemskerkerweg

De woningen van project De Schouwenaar gaan gebouwd worden aan de achterzijde van de Vomar.

De laad- en losplaats van de supermarkt en de aangrenzende bebouwing wordt gesloopt t.b.v. het nieuwbouwproject. De voorzijdes van de nieuwbouwwoningen zijn gelegen aan de Heemskerkerweg. Vanuit je woning loop je zo langs de hockeyvelden het mooie Park Overbos in.

De locatie is ideaal als je rustig wilt wonen, maar toch snel in de buurt wilt zijn van alle benodigde voorzieningen. De supermarkt zit praktisch naast je voordeur. Beter kan eigenlijk niet. In een kwartiertje loop je vanaf je woning naar hartje centrum. Hier vind je kledingwinkels, woonwinkels, leuke boetiekjes en de wekelijkse markt, maar ook restaurants en café’s voor gezellige avonden met familie of vrienden.

Aan de rand van het centrum vind je het theater en de bioscoop. Leuk voor een avondje cultuur. En natuurlijk vind je in Beverwijk De Bazaar. Hier heb je volop keuze in overheerlijke specialiteiten. Beverwijk en het naastgelegen Heemskerk kennen bovendien meer dan voldoende basisscholen, een middelbare school, een bloeiend verenigingsleven en volop sportaccommodaties.

Trek erop uit!

Heb je zin om een dagje op pad te gaan met het gezin, dan biedt de omgeving van Beverwijk volop mogelijkheden. In het Noordhollands Duinreservaat ontdek je telkens weer nieuwe planten en dieren. Je kunt je er dan ook uren vermaken en het is nog leerzaam ook. In Stadspark Overbos kun je heerlijk wandelen terwijl je kinderen zich ondertussen kunnen uitleven bij de speelvoorzieningen. Voor een dagje strand kies je natuurlijk voor Wijk aan Zee. Na een half uur fietsen sta je met je voeten in het zand. Wil je op een wat rustigere plek genieten van het zand en de zee? Kies dan voor het familiestrand van Heemskerk dat je alleen te voet of per fiets kunt bereiken. En wil je een dagje vermaak dan ga je naar De Vuurlinie die diverse activiteiten biedt voor volwassen en kinderen vanaf zeven jaar.

Snel op weg

Beverwijk ligt centraal tussen de grote steden en is goed bereikbaar via de A9 en A22. In ongeveer twintig minuten ben je in Haarlem en Alkmaar. En Schiphol bereik je binnen een half uur. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld. Beverwijk heeft een eigen treinstation en ook met het streekvervoer ben je snel in een van de omliggende plaatsen.

Verkoop en informatie:

Wijckermolen 152 | 1941 JA Beverwijk
0251 22 90 88 | info@trompmakelaardij.nl
trompmakelaardij.nl

Een ontwikkeling van: